Adóhatóság előtti képviselet, adótanácsadás

Az adózási szabályok kisebb-nagyobb változásai szükségessé teszik az A jelen gazdasági helyzetben tevékenységünk végzése során kiemelten figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat, erről Ügyfeleinket tájékozatjuk, annak érdekében, hogy a változó előírásoknak időben eleget tudjanak tenni. Ezen tevékenységünket a folyamatos könyvvizsgálat során is végezzük annak érdekében, hogy Ügyfeleink a jogszabályváltozások tükrében hozhassák meg gazdasági döntéseiket, gazdálkodásukat a folyamatosan változó környezetben is zökkenőmentesen, az adókockázatok lehető legnagyobb kiszűrésével, az adók optimalizálásával végezhessék.

Ezen terület körébe tartozik az adójogi átvilágítások annak érdekében, hogy a partnerek kellő ismeretekkel rendelkezzenek és megfelelően alkalmazzás a számukra kötelező adójogi előírásokat.

E területen is jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink segítségével ellenőrizzük az elkészített adóbevallásokban szereplő adatokat, az átvilágítás során vizsgáljuk a  számlák, szerződések dokumentációval történő alátámasztottságát. Az átvilágítások során felhívjuk az Ügyfelek figyelmét az esetleges adókockázatokra, javaslatokat teszünk jövőbeni kockázatok kiszűrésére, felhívjuk a figyelmet az adott témában meglévő és alkalmazható állásfoglalásokra és egyéb bírósági határozatokra.                                      

Ezen túmenően vállalunk adóhatóság előtti képviseletet, a hatályos jgoszabályi előírások figyelembevételével.

Kapcsolat

Társaságunk székhelye:
1061 Budapest, Káldy Gyula u. 6. I/2.

Telefon.: + 36 1/327-0196

Fax:
 +36 1/327-0197

Mobil:
 +36 30/961-5443

 E-mail címünkre kattintva azonnal felveheti felünk a kapcsolatot.


e-mail:
  info@primaudit2005.hu