Apport értékelés

Társaságunk a könyvvizsgálat és adótanácsadás üzletértékelési tevékenysége mellett a társaságok apportértékének meghatározásával is foglalkozik. Az egyes értékelési feladatok során nagy hangsúlyt fektetünk az Ügyfél tevékenységének megismerésére, fő gazdálkodási folyamatainak feltérképezésére, az apport valós piaci értékének meghatározására, az azt alátámasztó dokumentációk vizsgálatára.

Az értékelés folyamatában mind a külső tényezőket az adott apporttárgy megjelenéséhez kötődő (pl. ágazati jellemzők, jogszabályi környezet, versenytársak jelenléte, piaci kereslet változásai, jövedelmezőség stb.), mind a belső tényezőket (pl. az Ügyfél gazdálkodási specialitásai, erősségek és gyengeségek, költségszerkezet, vagyon struktúra, hatékonyság, emberi erőforrás-gazdálkodás, stb.) az apportérték megőrzésének realitásait vesszük figyelembe.


Társaságunk munkatársai az alábbi területeken rendelkeznek tapasztalattal:

  • Tárgyi eszközök apportértékének meghatározása,
  • Üzletrész apportértékének meghatározása
  • Befektetések valós piaci értékének meghatározása.

Véleményünk kialakítása során az adott szegmensen tevékenykedő (jogi, műszaki szakértő, értékbecslő, stb) szakemberekkel együttműködve határozzuk meg az adott apport értéket.

Kapcsolat

Társaságunk székhelye:
1061 Budapest, Káldy Gyula u. 6. I/2.

Telefon.: + 36 1/327-0196

Fax:
 +36 1/327-0197

Mobil:
 +36 30/961-5443

 E-mail címünkre kattintva azonnal felveheti felünk a kapcsolatot.


e-mail:
  info@primaudit2005.hu