Önkormányzatok könyvvizsálata

A könyvvizsgálati tevékenységünk célja, hogy az Önkormányzat részére a költségvetési minősítéssel rendelkező könyvvizsgáló a legjobb tudása szerinti megfelelő véleményt alkosson az éves költségvetési beszámoló (a könyvviteli mérleg, az egyszerűsített pénzforgalmi jelentés, a maradvány- és eredmény-kimutatás, valamint a kiegészítő melléklet) megbízhatóságáról, valódiságáról és összhangjáról a törvényi előírások betartása mellett, szem előtt tartva a vagyon, az eladósodás, illetve a likviditás helyzetét.                                              


A kötelező feladatokon túl folyamatosan figyelemmel kísérjük ügyfelünk döntéshozó testületének munkáját, részt veszünk a testületi üléseken, a gazdasági helyzet alakulását befolyásoló döntéseknél véleményünkben fejtjük ki szakmai álláspontunkat.


Társaságunk a költségvetési minősítéssel rendelkező munkatársunk vezetésével végez könyvvizsgálati szolgáltatásokat e területen is, amelyek közül referenciaként említhetjük meg, hogy 1995. év óta folyamatosan végezzük Budapest egyik legnagyobb Kerületi Önkormányzatának könyvvizsgálatát. Korábbi években eseti megbízásokkal célvizsgálatokat végeztünk önkormányzatoknál, az előirányzatok felhasználására vonatkozóan.

Kapcsolat

Társaságunk székhelye:
1061 Budapest, Káldy Gyula u. 6. I/2.

Telefon.: + 36 1/327-0196

Fax:
 +36 1/327-0197

Mobil:
 +36 30/961-5443

 E-mail címünkre kattintva azonnal felveheti felünk a kapcsolatot.


e-mail:
  info@primaudit2005.hu