Könyvvizsgálat

Társaságunk kiemelkedő tevékenysége közé tartozik a könyvvizsgálati szolgáltatások nyújtása, amelyek egyrészt jogszabályi kötelezettségen alapulnak, másrészről viszont döntés kérdése lehet.                                                                             

Jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink segítségével tevékenységünk ellátása során az elkészített számviteli beszámolókban szereplő adatok valódisággal történő alátámasztottságát vizsgáljuk, figyelemmel a belső szabályzatainkban, standardokban, illetve a jogszabályban foglalt előírásokra. Az üzleti évről így összeállított és könyvvizsgált számviteli beszámolóban szereplő információk a piaci szegmensben tevékenykedő üzleti partnereken túl többek között a befektetőket, hitelezőket, illetve a tulajdonosokat a lehető legszélesebb körben informálja a valós vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzet alakulásáról.

A jelen gazdasági helyzetben tevékenységünk végzése során kiemelten figyelemmel kísérjük az ügyfeleink valós vagyoni, pénzügyi, jövedelemi helyzetének folyamatos alakulását, annak érdekében, hogy ügyfeleink a külső (ágazati, üzleti), valamint a belső kockázatot, az eredményorientáltság szellemében a racionalizáltabb működés feltételei mellett lépéseket tudjanak megtenni a kockázat minimális szintre történő csökkentésére.

A könyvvizsgálatok elvégzéséhez társaságunk több minősítéssel rendelkezik, amelyek az alábbiak:

  • IFRS,
  • Befektetési vállalkozás,
  • Pénzintézet,
  • Kibocsátói,
  • Költségvetési,
  • Igazságügyi szakértői.

Valamennyi területen képesek vagyunk könyvvizsgálat végzésére.  Az IFRS  minősítés alapján képesek vagyunk közvetlen uniós projektek auditálására is.

Kapcsolat

Társaságunk székhelye:
1061 Budapest, Káldy Gyula u. 6. I/2.

Telefon.: + 36 1/327-0196

Fax:
 +36 1/327-0197

Mobil:
 +36 30/961-5443

 E-mail címünkre kattintva azonnal felveheti felünk a kapcsolatot.


e-mail:
  info@primaudit2005.hu