Ágazatok

Média

Ügyfeleink között megtalálhatók a media, médiatechnika, kommunikácó, képviselői is. Nagy gondot fordítunk arra, hogy tevékenységünket oly módon alakítsuk ki, hogy az figyelembe vegye a megbízó tevékenységi körét, annak lényeges jellemzőit.

Termékgyártás

Kiemelt jelentőségűnek tartjuk a termékgyártásban résztvevő partnereink  folyamatainak megismerését, a folyamatokba épített könyvvizsgálói feladatokat. Nagy jelentőségünek tartjuk a társaságok folyamatos működésének vizsgálatára és arra, hogy a megbízóink gazdálkodását teljeskörűen és lényegességre törekedve a szakmai szkepticismus lehetőségeivel együtt vizsgáljuk.

Logisztika

Ügyfeleink között logisztikai cégek is szerepelnek. A tevékenységükre jellemző gazdasági folyamatok vizsgálata során fokozott figyelemmel vizsgáljuk a szállítási szerződések, megrendelések teljesítésének folyamatát, kiemelve kezelve  mind a hazai, mind az uniós előírásokat és a folyamatos jogszabályi változásokat., valamint ezek betartását.

Partnereink között szerepelnek:

Közvetlenül media tevékenységet folytató társaságok, valamint egyéb kultúrális tevékenységet folytató társaságok

Közvetlenül termékgyártással foglalkozó társaságok, a bányászattól kezdve a lakossági fogyasztást kielégítő termékgyártásig,

Lakossági szolgáltatást folytató társaságok, Valamint közfeladatot ellátó társaságok.

Kapcsolat

Társaságunk székhelye:
1061 Budapest, Káldy Gyula u. 6. I/2.

Telefon.: + 36 1/327-0196

Fax:
 +36 1/327-0197

Mobil:
 +36 30/961-5443

 E-mail címünkre kattintva azonnal felveheti felünk a kapcsolatot.


e-mail:
  info@primaudit2005.hu