Európai uniós projektek

Társaságunk rendelkezik minden olyan minősítéssel, amellyel képes közvetlen uniós projektek auditálására. Palettánkon több uniós projekt auditálása szerepel, mind közvetlen több országon átnyúló projekt auditálása, mind a Magyar Kormányon keresztül érkező uniós projektek auditálására.

Az auditálást, mindt az unió előírásai, a támogatási szerződések előírásai, Magyar projektek esetében a Magyar szabályok betartását figyelembevéve végezzük.

Az uniós előírások általában tételes ellenőrzést írnak elő, a dokumentálás szigorú szabályaival, ezért az auditálás során valamennyi tétel dokumentációját egyenként megvizsgáljuk és csak azokat fogadjuk el, amelyek az uniós előírásoknak és elvárásoknak megfelelnek. Ezzel elősegítsük azt, hogy a projekt során beadott elszámolásokat az unió elfogadja és csökkentjük az esetleges hiánypótlások szükségességét. A projektekről kiadott véleményünk az uniós előírások figyelembevételével készül, mind tartalmilag, mind formailag. Véleményünkben minden a pojektre és elszámolásra lényeges hatással lévő tényezőt bemutatunk annak érdekében, hogy a projekt elszámolása az előírások szerint történjen.

Kapcsolat

Társaságunk székhelye:
1061 Budapest, Káldy Gyula u. 6. I/2.

Telefon.: + 36 1/327-0196

Fax:
 +36 1/327-0197

Mobil:
 +36 30/961-5443

 E-mail címünkre kattintva azonnal felveheti felünk a kapcsolatot.


e-mail:
  info@primaudit2005.hu